Welkom bij GGD regio Utrecht

Op deze pagina maak je een afspraak voor het spreekuur van Reisadvies voor als je (mogelijk) vaccinaties nodig hebt voor op reis. Ook kun je een afspraak maken voor beroepsvaccinaties voor (vrijwilligers)werk, studie of stage in Nederland. Ga je naar het buitenland voor je werk, studie of stage? Boek dan een afspraak voor een reisadvies.

Check voordat je de afspraak gaat boeken de voorwaarden van je zorgverzekering als je een aanvullend pakket hebt. Mogelijk krijg je vaccinaties helemaal of gedeeltelijk vergoed. Je betaalt aan de balie na afloop van jouw afspraak de kosten per PIN. Je ontvangt direct via email een factuur. Deze factuur kun je zelf naar jouw zorgverzekeraar sturen.

Soms is er voor een goed reisadvies meer tijd nodig op een afspraak dan de standaard beschikbare tijd. Wanneer boek je een Medisch uitgebreid consult?

Als je:

  • afweer onderdrukkende medicijnen gebruikt
  • minder afweer hebt door bijvoorbeeld hiv of geen milt
  • een orgaan- of beenmergtransplantatie onderging
  • een chronische aandoening van lever of nieren hebt

Let op: Voor dit consult met extra gereserveerde tijd (+15 minuten) geldt een ander tarief. Kijk voor tarieven op www.ggdreisvaccinaties.nl

Een afspraak voor Vaccinaties op Maat of een herhaalvaccinatie (bij een serie van 2 of 3) maak je uitsluitend telefonisch bij het Afsprakenbureau.

Heb je nog vragen over jouw afspraak, bel dan naar het Afsprakenbureau 030 6086060 op maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.


 © Copyright 2024 Vaccinatieregister  | Privacystatement